Wolfpack Pays gokkast

De online gokwereld maakt bijna wekelijks kennis met een nieuwe gokkast. De leveranciers zijn altijd druk in de weer met het creƫren van nieuwe slots, maar deze zijn niet allemaal zo succesvol. Dat is overigens wel het geval bij de Wolfpack Pays online gokkast van NextGen Gaming. Deze speelautomaat komt in eerste instantie een beetje saai over, simpel en eenvoudig. Maar dat is niet het geval, het is namelijk een standaard gokkast waarbij de vele features enorm veel spanning leveren. Daarnaast is de algemene kwaliteit van het Wolfpack Pays slot een stuk hoger dan bij de meeste andere slots. Wij raden alle lezers aan om dan ook eerst even te oefenen op dit videoslot, zodat jij erachter kan komen wat wij nu eigenlijk bedoelen.

Hoe werkt het Wolfpack Pays slot?

De online gokkast Wolfpack Pays kent een basisopzet, oftewel vijf rollen en drie rijen. Wat erg bijzonder is dat er weinig normale standaardsymbolen voorbij zullen komen, maar juist unieke animaties. Daarnaast komt er ook een animatie van een wolf of een roofvogel voorbij en deze zullen van een hogere waarde zijn. De Wild feature is snel te herkennen en kan zomaar een extra hoge geldwinst opleveren. Het is onderin het speelscherm mogelijk om de instellingen te veranderen, bijvoorbeeld het geluid, de automatische spinmodus en de totale inzet per spin.

Gratis spins op de Wolfpack Pays gokkast

Elke speler kan op de Wolfpack Pays gokkast zomaar gratis spins tegemoet zien komen. Alleen worden deze in dit spel anders genoemd, dan zijn het Free Games. Zodra jij viermaal achter elkaar een winstbedrag weet te behalen, dan worden deze gratis spellen gestart. Jij kan zomaar leuke extra geldprijzen binnenhalen tijdens deze modus!