Dragons Kingdom

De online gokkast Dragons Kingdom is één van de nieuwere slots van de ontwikkelaar Amatic. Deze speelautomaat beschikt over leuke speelfuncties en kansen op mooie prijzen. Zowel de kleinere spelers als de high-rollers kunnen hier een gokje wagen, de inzet begint bij twintig eurocent per spin tot maximaal vijftig euro per draai. Wij hebben de Dragons Kingdom gokkast eens goed getest, lees hieronder onze bevindingen.

Hoe werkt de Dragons Kingdom gokkast?

Het Dragons Kingdom slot is een redelijks standaard spel, waarbij er gespeeld zal worden met vijf rijen en drie symbolen. De winnende combinaties dienen op één van de twintig winlijnen komen te staan. Zet minimaal 20 eurocent tot maximaal 50 euro per spin in. De snelheid van de draaien zijn normaal, wat overigens ook geldt voor de geluiden op de achtergrond. Wat wel erg uniek is, dat is het feit dat de geluiden verschillen per mogelijke combinatie.

Speelfuncties op het Dragons Kingdom slot

Zoals de meeste gokkasten van Amatic, beschikt de Dragons Kingdom ook over de nodige speelfuncties. Denk bijvoorbeeld aan de gratis spins, welke behaald kunnen worden door minimaal drie Scatter symbolen op de rollen te krijgen. De Scatter is te herkennen aan de afbeelding van een kasteel.

Gratis spins & Gamble functie

Bij drie kastelen op de rollen worden er zeven gratis spins toegekend op het Dragons Kingdom slot. Dit aantal viel ons een beetje tegen, maar gelukkig komt er ook een Multi-Stacked symbool geactiveerd tijdens de gratis draaien. Hierdoor zijn grote winsten in ene binnen handbereik op dit online slot.

De Gamble functie ziet er ook wat anders uit op deze gokkast, zo is er geen kop of munt spel te vinden. Deze functie zal worden gespeeld met kaarten en kent meerdere keuzes met verschillende winstkansen. Kies voor rood of zwart om een geldbedrag te verdubbelen, of ga voor schoppen, klaveren, harten of ruiten voor een verviervoudiging van het winstbedrag.